<< Accueil - Home
حق توسعه پایدار، حقوق بین الملل توسعه و حقوق اقتصاد بین الملل و توسعه


Ebrahim EMAD
Ebrahim EMAD

Autres - Others

ICCIMA

ICCIMA

کشاورزی

و

مزیتهای آن در استان مازندران

برای سرمایه گذاری و تولید با بازدهی مناسب

dr-moaalem.jpg

 

دکتر شمسعلی هادیزاده معلم 

کمیسیون تخصصی کشاورزی ، آب و منابع طبیعی

 اتاق بازرگانی و صنایع و معادن

 استان مازندران

 

خوشبختانه اتاق بازرگانی و صنایع و معادن با مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی به اتاق بازرگانی و صنایع و معادن و کشاورزی تغییر نام پیدا کرد که ماموریت اتاق باشکل جدید در رابطه با کشاورزی خطیر و پررنگ تر خواهد شد.

 

استقبال خوبی توسط مدیران بخش های دولتی و خصوصی در این مورد بعمل آمده است، با توجه به مصوبه کمیته های دام ، طیور ، آبزیان ، صنایع تبدیلی ، کشاورزی ، زراعت ، باغبانی ، آب ، منابع طبیعی ، آموزش و مطالعات کاربردی تشکیل و اعضای کمیته مشخص شدند.

 

امیدواریم با توجه به منویات مقام معظم رهبری و اصل 44 قانون اساسی، اتاق بازرگانی بتواند در خصوصی سازی و کمک به کشاورزان در تمامی بخش های متفاوت گام های ارزشمندی بردارد.


مازندران با توانمندی خدادادی و دانشجوایان تحصیل کرده جویای کار، می تواند سهم مهمی را در کشاورزی کشور و تولید محصولات با کیفیت ایفا کند.


در تمامی زمینه های زراعی، پرورش دام و طیور و صنایع تبدیلی وابسته به خصوص در بحث دامپروری ، مرکبات و برنج درصورت تکنولوژی همراه با دانش پیشرفته به اضافه حمایت بخش دولتی مطمئناً کشاورزان قدم های ارزشمندی را می توانند بردارند.


برطرف کردن چالش های بخش کشاورزی از ماموریت های مهم این کمیسیون است که با ارتباط مستمر با بخش دولتی و غیردولتی این مهم به نتیجه خواهد رسید.


از دیگر برنامه های کمیسیون تخصصی کشاورزی ، آب و منابع طبیعی اتاق بازرگانی و صنایع و معادن مازندران بررسی راهکارها مشکلات و سیاست کلان حوزه کشاورزی در استان با توجه به دورنمای برنامه پنجم توسعه است.

بررسی توسعه مکانیزاسیون و بهره گیری از تکنولوژی های پیشرفته در امر تولید و عرضه ارزان محصولات کشاورزی جهت صادرات و بررسی رویکردهای جدید در عرضه و فروش این محصولات از برنامه های کمیسیون تخصصی کشاورزی ، آب و منابع طبیعی اتاق بازرگانی و صنایع و معادن مازندران خواهد بود.

 

‌دفتر کشاورزی اتاق بازرگانی ایران تشکیل شده و نحوه تشکیل این دفتر در استان‌ها هم به زودی ابلاغ می‌شود. مقوله تولید را باید عمقی در نظر بگیریم.

کشاورزان، تولیدکنندگان اصلی هستند،‌ کشاورزان تولید 100 درصدی داشته و سایر صنایع وابسته به کشاورزی هستند.

اگر حمایت از تولید ملی را به عنوان خط‌‌مشی قرار دهیم باید به کشاورزی توجه ویژه داشته باشیم، ‌ دولت هم امسال را بر مبنای کشاورزی برنامه‌ریزی کرده است.

هرچند به صنعت هم در استان نیاز داریم ‌اما مزیت استان، کشاورزی است. مزیت کشاورزی می‌تواند برای ما کار بیشتری تولید کرده و سرمایه آورده بیشتری دارد. سرمایه‌گذاری در کشاورزی، ارزش افزوده‌ای به همراه دارد که این ارزش افزوده را جزء با صنعت توریسم نمی‌توان به ارمغان آورد.

10 اردیبهشت ماه 1391

منبع:سایت دکتر شمسعلی هادی زاده معلم